Arranca la segona setmana de Cortocomenius

Arranca la segona setmana de Cortocomenius.

 

Els canvis a la programació per la gota freda fan que hui ja tingam la primera activitat.

 

València, 22 d’octubre de 2018. La secció No Oficial del festival de curtmetratges Cortocomenius va tindre la seua primera projecció el passat 16 d’octubre a la Sala SGAE Centre Cultural, però l’alerta per pluges va fer que el festival haguera de suspendre dos projeccions més programades durant la setmana. Per tant, ni la segona projecció de la secció No Oficial al Café Cultural Negrito ni Cortocomenius Itinerant a l’Auditori Municipal de Quartell, programats per al 18 i 19 d’octubre respectivament pogueren realitzar-se.

 

Així doncs, comencem la segona setmana de Cortocomenius amb projeccions des de hui 22 d’octubre quan, a partir de les 19h, podrem gaudir de la segona projecció de la Secció No Oficial al Café Cultural Negrito, per altra banda, la projecció a Quartell de Cortocomenius Itinerant queda aplaçada a la primera setmana de novembre, data encara per confirmar amb l’ajuntament del municipi.

 

La programació de l’acte de hui serà la següent:

19:00 h. Presentació de l’acte.

19:15 h. Vampiro, d’Àlex Montoya

19:35 h. La bomba, de Manu Pons

19:55 h. Els llebrers, d’Iñaki Sànchez

20:10. Bienvenido al infierno, de Simón Fariza

20:25. Epidemia, d’Alejandro Portaz

20:35 h DESCANS

20:45 h. Distintos, de Josevi García

21:05 h. Renta antigua, de Vicente Barella

21:20 h.            El viatge, d’Alberto Evangelio

21:35 h.Uno, de Javier Marco

21:45 h. El fotoviaje de Carla, de Fran Gas

 

I és que en la història del festival mai s’havia hagut de suspendre cap acte, des de l’organització han valorat “hem hagut de prendre decisions, en el cas de dijous, en gran part per la pluja i per la pròpia afluència de gent, en canvi, divendres, i d’acord amb l’ajuntament de Quartell, havíem de tindre en compte tant l’estat de les carreteres com l’oratge i no era possible realitzar la projecció en condicions de seguretat” afirmava Pau Romero, coordinador del festival.

 

Per tant, si l’oratge ho permeteix esta vesprada podrem, per fi, gaudir de la segona sessió de Cortocomenius al Café Cultural Negrito a partir de les 19h.