Comencen les activitats de la XIIIa Edició de Cortocomenius

A partir de dimarts 15 la secció No Oficial serà projectada a la Sala SGAE Centre Cultural.

Ja ha arribat la XIIIa edició de Cortocomenius, un festival que mostra els millors curtmetratges realitzats per directors valencians i que dona premis de 1000 i 500 € als joves autors que participen en la secció Oficial.

La d’enguany és una edició especial ja que paral·lelament a les projeccions Nacho Ruipérez, guanyador a millor director i millor pel·lícula per “El desentierro” dels premis de l’audiovisual valencià impartirà una xerrada i un taller sobre direcció durant la segona setmana del festival.

Una sèrie de directors i directores ja reconeguts al panorama valencià com Javier Marco, Joaquín Ferràndiz, Dani Rebner o Román Rubert participaran en la secció No oficial, de mostra en les projeccions a la Sala SGAE Centre Cultural i al Café Negrito. Mentre que noms no tan coneguts com els de Josemi Novo, Marco Huertas o Víctor Devesa, lluitaran pels premis en metàl·lic tan necessaris al començament  de les carreres audiovisuals de, qui sap, futurs gran directors.

El coordinador del festival, Pau Romero, ja ha avançat en declaracions a una setmana del començament el repte que suposa el festival “Coordinar totes les activitats amb els voluntaris, que són estudiants d’audiovisual que al mateix temps estan cursant els seus estudis i arribar a tot és una tasca difícil però que val la pena”.

Un festival que naix d’un grup de professors d’audiovisual on any darrere any intenten arribar a més públic i a sumar més activitats.