Jurat XI Edició

3 octubre, 2017

Sandra Mora Sandra-Quatre-Films-myvo5uizyuzfr552qpn0dtdmwefx4f62b8kagnyioc

Alejandra Mora, cofundadora de Quatre Films, és productora i realitzadora. Desenvolupa la seua carrera professional en les àrees de producció, realització, i postproducció, en entitats com TVE Delegació CV, RTVV, Diputació d’Alacant o diferents productores valencianes. És cofundadora de la productora Quatre Films. Actualment treballa com a productora executiva en l’última pel·lícula del multipremiat director de cinema documental Carles Bosch, “Petitet, Rumba Pa ́ti”, produïda per la productora catalana Lastor Media. Es troba en fase de preproducció de la pel. lícula “La edad del olvido”, dirigida pel director cubà Rolando Diaz. Dirigix també el curtmetratge documental de la esportista castellonse Patricia Campos, “Goals for freedom”. Ha produït el curtmetratge de ficció “Lucrecia”, en fase de distribució, ha sigut exhibit ja a un gran nombre de festivals nacional i internacionals.

 

Cesar Martí

Llicenciat en Ciències de la Informació, especialitat Imatge i So per la Universitat Politècnica de València – CEU San Pablo de València.

L’experiència professional com a Productor Executiu es desenvolupa inicialment en la productora valenciana Conta Conta Produccions. Ha sigut director i productor de programes com “Aventura’t”, la d’arquitectura i interiorisme “S’estila!”, la d’històries de gènere “Dones” o la de gastronomia “Cuinart”.

En l’àmbit de la ficció i en co-producció amb Albena Teatre, entre 2005 i 2010 ha sigut director i productor dels programes d’esquetxos d’humor “Autoindefinits”, “Socarrats”, “Evolució”, “Per Nadal, torrons!”, “Check in Hotel”. A més de altres produccions per a Canals Autonòmics.

A nivell nacional ha sigut productor executiu en Notro films i Vértice 360, co-dirigint a més la 1ª temporada de la sèrie de televisió “Con el culo al aire” per a Antena 3, i sent productor executiu de “Guernica bajo las bombas” (FORTA).

Des d’agost de 2014 va desenvolupar les funcions de productor executiu en la que era la seua pròpia productora, ANLO PRODUCCIONS. Els seus últims projectes realitzats han sigut la direcció dels documentals “Vidas Olímpicas” i “KM0.Correr, vivir, cambiar… empezar de nuevo”.

En l’actualitat té pendent d’estrena el seu últim treball, la pel·lícula “M’esperaràs”, produïda conjuntament amb l’actor, director i autor teatral Carles Alberola i basada en una obra teatral homònima d’aquest últim.

 

Cristina Perales CRIS CARA 1

Ha treballat en cinema amb Vicente Aranda (Juana la Loca), J.A. Escrivà (Arroz y Tartana), Sergio Cabrera (Severo Ochoa), Miguel Courtois (Lobo) o Alex i Davis Pastor (Los últimos días), entre d’altres. Ha participat en moltes sèries de televisió, com a protagonista, secundària o capitular, tant en televisions nacionals com a Canal 9 ( “Singles”, “Senyor Retor”). Destaca el seu paper en “El comisario” per ser el de major projecció nacional i de major durada en el temps amb deu anys d’emissió i líder d’audiència en prime-time. Ha participat en molts curts com a actriu però ha estat el curtmetratge “En defensa propia” on a més d’actriu, signa el guió i la producció. Va ser seleccionat en diversos festivals internacionals i nacionals, incloent l’última edició de Cortocumenius. Actualment està dirigint la web-sèrie “Raja-Raja” que ha escrit i produït al costat de Xel Curiel i Arantxa González.

 

Tony García8ESrnG3YpzyTowGRdwcRW-R5QAaop3bo7yY_ThtggbZeQEdpJBbr6iC-I9U-

Professor del Departament d’Imatge i So del Centre de Formació Juan Comenius i tècnic de so directe de Concerts de la Copa América, Festival de Jazz del Palau de la Música, Sala Greenspace, Sala 16 Toneladas, Gira Seguridad Social i Revolver. Técnic de FOH i monitors en festivals como el FIB, LowCost, Arenal, Rototom i altres. Gira del grup Vadebo. En estudis ha participat en la gravació d’Oscar Briz – Quart Creixent, Asincronía, Hotel Paraíso, L’Estiu Limbotheque – The way, the wind, the van, Folkabaret Vadebo – Actitud, Miedo (en fase de producció) Compositor de varies cortines musicals para diversos programes emesos en Canal 9 i Punt2. Edició i mescla del documental sobre Carmen Diez de Rivera emés en TVE en 2015 i de diversos curtmetratges de temàtica LGTB: “Mi hermano”, “Separata”, “Lo que quiero de ti”

 

Iván Fernández de Córdoba ivan

Va estudiar disseny gràfic, fotografia, realització d’audiovisuals (Juan Comenius) i direcció cinematogràfica a Ciutat de la Llum, coordinat per Mariano Barroso ( “Éxtasis”) i Pablo Berger ( “Blancanieves”). Les seues últimes pel·lícules són “Cruzando el sentido” (2015) i “Un lugar” (2016). Entre totes dues, acumulen més de 30 premis i 100 seleccions nacionals i internacionals. Actualment està en la postproducció d’un nou llargmetratge de ficció que s’estrenarà el 2018.