29 septiembre, 2017

Jurat

Els membres del jurat de la XIIa edició són:

Lorena Tortosa Guerrero. Llicenciada en Comunicació Audiovisual i en Periodisme per la Universitat de València. Experta en llenguatje audiovisual, comunicació política i relacions internacionals. Actualment és cap de redacció d’informatius d’À Punt Mèdia, que engloba la televisió, la ràdio i els mitjans digitals autonòmics. Durant gairebé vint anys de carrera professional ha treballat en mitjans audiovisuals informatius com CNN+, Noticias Cuatro, Cadena SER o Localia, entre d’altres.

Araceli Isaac. Directora de producció de Nakamura films. També ha sigut cap de producció de Malvarrosa Media i gestora cultural, entre altres, de l’Espai Inestable.

Julia Huedo Belenguer. Llicenciada en Psicologia per la UV. Professora al Patronat d’Escoles Infantils de l’Ajuntament de València (1977-1983). Professora i orientadora al Col·legi Juan Comenius (1983-2017) i directora durant 1985 fins 2003. Actualment jubilada i centrada en treballar des de la narració, l’art i la fotografia.

Víctor Suñer. Realitzador de la productora Vessmedia. Director de videoclips, publicitat i curtmetratges.

Guillermo Alcalá-Santaella. Guanyador de la XI Edició de Cortocomenius amb “La Sierra”. Llicenciat en Comunicació Audiovisual especialitzat en direcció cinematogràfica.