Obert el plaç d’inscripció per a la dotzena edició de Cortocomenius

Des de el dia 11 de maig de 2018 ja podeu inscriure-vos en la XIIa Edició de Cortocomenius. Com és habitual comptarem amb dos seccions, la Oficial per a menors de 30 anys, i la No Oficial, sense límit de edat. Recordeu que Cortocomenius és un festival d’àmbit regional, per tant, per a poder participar has de ser nascut o resident al País Valencià.

La secció Oficial tindrà 1800 € a repartir entre el millor curtmetratge (1000 €), segón millor curtmetratge (500 €) i millor curtmetratge a votació del públic (300 €). Com a novetats volem destacar que tots els seleccionats en la secció Oficial obtindràn una còpia gratuïta en DCP per a poder projectar el seu curt en sales de cine digital, ja que enguany, projectarem eixa secció als Cines Albatexas, més endavant explicarem més coses sobre esta novetat.

El plaç es tancarà al setembre de 2018, concretament diumenge dia 9, i el festival es celebrarà del 15 al 26 d’octubre de 2018.

Per a poder inscriure’s podeu fer-ho a través de la nostra web i, com sempre, també utilitzant les plataformes Clickforfestivals, Festhome i Movibeta.

Esperem la vostra participació.