Oberta la inscripció a la XV Edició de Cortocomenius

OBERTA LA INSCRIPCIÓ PER A LA XVa EDICIÓ DE CORTOCOMENIUS


El festival Cortocomenius arriba a la seua XVa Edició, després d’un 2020 en el que el festival va modificar algun dels seus actes per motius de la Covid19, tornem a llançar l’edició corresponent al 2021 amb moltes ganes, forces i alguna que altra novetat.

nota_festimapp.png

De moment podem anunciar que les dates del festival seran del 18 al 29 d’octubre. Ja està oberta la inscripció a les seccions on poder participar, que són les habituals, la secció Oficial, per a valencianes i valencians menors de 30 anys, secció que és competitiva amb un premi de 1.000 € per al guanyador, 500 € per al segon millor curtmetratge i 300 € del premi del públic. També poden participar a la secció No Oficial (de Mostra) els autors i autores valencianes sense límit d’edat.


Per a poder participar al nostre festival pots fer-ho a través de les plataformes festhome i movibeta o també omplint el full d’inscripció a la nostra web www.cortocomenius.es on anirem actualitzant tota la informació de les novetats que se vagen produint estos dies.