Notícies

Cortocomenius 2024 convida a participar en el seu Festival de Curtmetratges a València


València, 22/04/2024 – Cortocomenius, el festival anual de curtmetratges que celebra la creativitat cinematogràfica emergent, es complau a anunciar l'obertura del període d'inscripció per a la seua edició de 2024. Este emocionant esdeveniment es durà a terme a València del 14 al 25 d'octubre, amb un enfocament temàtic en "L'Aigua en El nostre Entorn".


La XVIIIa edició oferix dos categories de participació: la Secció Oficial, destinada a cineastes valencians i valencianes o residents menors de 30 anys, i la Secció No Oficial, oberta a tots els participants valencians sense restriccions d'edat i dissenyada com una plataforma de mostra per a promoure la diversitat creativa al cinema de curtmetratges.


Els cineastes interessats a participar poden inscriure els seus curtmetratges des del 22 d'abril fins al 13 de setembre de 2024. La inscripció és gratuïta i es pot realitzar a través del lloc web oficial del festival, www.cortocomenius.es, o mitjançant les plataformes Festhome i Movibeta.


En la Secció Oficial, s'atorgaran emocionants premis en efectiu, incloent 1000 € al Millor Curtmetratge, 500 € al Segon Millor Curtmetratge, i 300 € al curtmetratge més votat pel públic. El jurat, compost per destacats professionals del sector audiovisual valencià, avaluarà i seleccionarà als guanyadors.


Per a més informació sobre Cortocomenius 2024, les bases de participació i qualsevol consulta addicional, podeu consultar el nostre web www.cortocomenius.es , a través del correu electrònic info.cortocomenius@gmail.com.


Cortocomenius 2024 s'enorgulleix de destacar i fer costat als joves talents emergents de la Comunitat Valenciana, al mateix temps que fomenta connexions significatives entre creadors professionals i entusiastes del cinema. Uneix-te a nosaltres en esta celebració del cinema de curtmetratges i descobreix la màgia dels curtmetratges!


Per a obtindre detalls actualitzats i seguir totes les novetats del festival, visita les nostres xarxes socials d’Instagram, Facebook i X.DADES IMPORTANTS


Detalls del Festival:


 Nom del Festival: Cortocomenius

 Edició: XVIII

 Dates del Festival: 14 al 25 d'octubre de 2024

 Tema del Festival: L'Aigua en El nostre Entorn


Període d'Inscripció:


 Inici d'Inscripcions: 22 d'abril de 2024

 Tancament d'Inscripcions: 13 de setembre de 2024

 Categories:

 Secció Oficial: Per a autors valencians o residents a la Comunitat Valenciana menors de 30 anys.

 Secció No Oficial: Oberta a tots els participants sense restriccions d'edat; és una secció de mostra sense premis en metàl·lic.

 Gènere: Ficció, Comèdia, Drama, 


Procediment d'Inscripció:

Els participants poden inscriure els seus curtmetratges a través de:


 Lloc web oficial del festival: www.cortocomenius.es

 Plataformes Festhome i Movibeta


Premis i Reconeixements (Secció Oficial):


 Millor Curtmetratge: 1000 €

 Segon Millor Curtmetratge: 500 €

 Premi del Públic: 300 € (curtmetratge més votat pel públic)

 El jurat estarà conformat per reconeguts professionals de l'audiovisual valencià.


Contacte per a Premsa i Consultes:

Per a més informació sobre Cortocomenius 2024, les inscripcions i consultes addicionals, per favor contactar a:


 Pau Romero

 Correo Electrònic: info.cortocomenius@gmail.com

 Telèfon: 623104959