Cortocomenius tria la seua nova imatge per a l’edició XIII de 2019

Amb les bases per a la inscripció llançades i el cartell i projectes seleccionats la XIIIa es posa en marxa.

La imatge del festival Cortocomenius per a la XIIIa Edició estarà basada en el cartell realitzat per l’alumna de Comenius Centre Educatiu de 1º d’Il·luminació Laura Pajares qui ha optat per retre-li un homenatge a la directora francesa Agnès Varda que va faltar recentment. Una combinació de colors suaus i la senzillesa han fet que este siga el cartell triat per l’Organització, obtenint un premi de 250 €.

A més, en l’Espai Llimera, va tindre lloc el lliurament de premis de la secció projectes del festival on els premiats van ser:

  • Tres veces yo, de Raquel Mazcuñan (500 €).
  • Souvenir, de Moisés Zárate i José Zafra (Material de lloguer de Virtual Lemon)
  • La inconsciència, de Daniel García (Material de lloguer de Comenius Centre Educatiu)

Els tres projectes s’hauran de dur a terme abans de juliol i seran projectats junt als guanyadors de l’edició anterior durant les dates del festival.

Una altra de les coses importants que tinguérem ahir va ser conèixer les dates del festival en la seua XIIIa Edició. Del 14 al 25 d’octubre podrem gaudir de les projeccions habituals del festival, la secció Oficial (per a valencianes o valencians o residents a la Comunitat Valenciana menors de 30 anys), la secció No Oficial (sense límit d’edat per a valencians o valencianes o residents a la CV) i la secció itinerant on vorem els projectes anteriorment mencionats i els guanyadors de l’edició anterior.

Per a poder inscriure’s a la XIIIa Edició de Cortocomenius podeu fer-ho fins al 15 de setembre a través del nostre web o de les plataformes col·laboradores festhome, movibeta o clickforfestivals.

En breu posarem en marxa la secció Capçalera que donarà continuïtat a la imatge creada per Laura Pajares.