Presentació XIIa Edició de Cortocomenius

Es presenta la XII Edició de Cortocomenius, amb novetats per a este 2018.

Per primera vegada es projectarà la secció Oficial als Cinemes Albatexas i els seleccionats obtindran una còpia en DCP.

València, 29 de setembre de 2018. Divendres 28 de setembre se va realitzar la presentació oficial de la XII edició del festival Cortocomenius. A la festa acudiren al voltant de 100 persones que van viure en directe l’anunci dels curtmetratges seleccionats per a la secció Oficial i la No Oficial. Una varietat de produccions amb comèdies, drames, intriga… que se podran veure del 15 al 26 d’octubre en les diferents sessions de projecció programades, així doncs, el dia 16 i el 18 d’octubre a la Sala SGAE Centre Cultural i al Café Cultural Negrito, tindrà lloc la projecció de la secció No Oficial, a les 18 h i a les 19:30 h. respectivament. També vam poder assabentar-nos de la capçalera que serà imatge del certamen en les projeccions, que va ser l’elaborada per Pablo Martín.

Per altra banda, divendres 19 d’octubre, i per segon any consecutiu, Cortocomenius itinerant tindrà lloc, però aquesta vegada, al poble de Quartell, al Camp de Morvedre. En esta ocasió, vorem els tres projectes premiats en esta edició; Dos Calles, de Pablo Chirivella, Frío, d’Octavio Castaño i Raquel Martín i Ágora de Pablo P. Avilés, a més també es projectarà els guanyadors de l’edició anterior Un domingo cualquiera, de Sergi Miralles i La Sierra, de Guillermo Alcalá-Santaella. Tot això a l’auditori municipal de Quartell.

Durant la segona setmana de festival, tindrem l’oportunitat de veure la secció Oficial als Cinemes Albatexas, el dia 25 d’octubre, a partir de les 20h.

Per últim, divendres 26 d’octubre a partir de les 20h. donarà començament la gala de clausura i el lliurament dels premis al Saló d’Actes del Col·legi Juan Comenius, on tindrem actuacions, còctel, i on tornarem a projectar els curtmetratges premiats.

Durant esta setmana se donaran a conèixer els membres del jurat i les activitats paral·leles a les projeccions programades.

Seleccionats Oficial

El rebaño, de Luis Ortí.

Dos calles, de Pablo Chirivella.

Accarezzèvole, de Luna Chirivella.

¿Y Si…?, d’Angelo Moreno.

Blabla.cat, d’Alberto Martínez.

A tope de power, de Victoria Avinyó.

Ámome, de María Pulido y Alba Capilla.

Confeti, de Gema Judidías

Malas influencias, de Javi Coca.

Heridas contra el olvido, de Raquel Agea.

 

Seleccionats No Oficial

Bienvenido al infierno, de Simón Fariza.

Els llebrers, d’Iñaki Sánchez

Epidemia, d’Alberto Portaz

Uno, de Javier Moreno

El fotoviaje de Carla, de Fran Gas

Distintos, de Javier García

Renta antigua, de Vicente Barela

Vampiro, d’Àlex Montoya

El viatge, d’Alberto Evangelio

La bomba, de Manu Pons